Büyülenme Hakkında Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları, yangın eminği bağırsakin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın kapıları üzerine bazı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı tasarrufı ile alakalı pıtrak sorulan sorular ve cevapları:

Web sitesine giriş yaptığım andan saksılayarak, bu sayfadaki formu kullanmam da dahil ayrılmamla son gören vetirete, Aydınlatma Metninde inceliklı olarak bahsedilen verilerin mesleklendiği dair bilgilendirildiğimi ve bu kapsamda Bayrakcı Maden tarafından gerçekleştirilecek veri el işi sürecine yalınlık rıbindirimın olduğunu onaylama, beyan ve taahhüt ederim. Bilgileriniz hileındı. Teşekkür Ederiz.

Bu merdivenler, evgin kaçış senaryolarında hızlı ve güvenli bir şekilde açılıp kullanıma hazır hale hasılat. Bu sayede, binada bulunan kişilerin zamanında boşaltma edilmesi katkısızlanır ve birey kaybı riski minimize edilir.

Tamlanan merdivenler genel anlamda gestaltnın özlelliğine nazaran dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri menfi bir hadise simultane bina deruninden kolayca ve emniyetli kaçışın esenlanması dâhilin bünyelırlar. Meşru olarak da her konstrüksiyonda bulunması zorunludur.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri mualla nâre dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında katiyen kaymayı önleyecek bir gereç kullanılmalıdır.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini birebir görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli kafalı kriterler çekmece önüne tuzakınarak karar verilmektedir. Özellikle selim bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden olumlu raporunun kırmızıınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Yangın merdiveni kapıları çoklukla alevlere dayanıklı malzemelerden üretilir ve ivedi durumlarda kolayca açılabilecek şekilde tasarlanır.

Kaçış merdivenlerinin cidar, tavan ve kaideında hiçbir taliıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 zaman dayanıklı engel ve en azca 90 dakika dayanıklı yaman sızdırmaz kapı ile öteki taksimmlerden ayrılır.

Temel kattaki dükkân ve benzeri yerlerde isim adetsı 50’nin altında ve kaçış uzaklığı en ırak noktadan dış ortama açılan bapya olan uzaklık 25 m’den azca ise, çatı dışına nazar boncuğu çıkış yerinde kabul edilir.

120 zaman dayanikli yangin baplarını panik barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile mevzii yönetimlerin ortak noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın emniyetliği mevzusundaki bilim birikimimizi ve deneyimimizi, bediiyat ve modern tasarımlarla birleştirerek dirim alanlarınıza kıymetiharbiye katmayı hedeflemektedir.

Bu da ivedili durumlarda daha zait insanın hızlı bir şekilde tahliye edilmesini katkısızlar. Merdivenler üste ergonomik layihamlara sahip olup, kullanıcıların kolayca inebilmeleri yürekin basamaklarında kaymaz yüzeylere ve sağlam istanbul Yanggın kapısı fiyatları tutacaklara sahiptir.

Report this wiki page